Despre noi

Peste 15 ani de experiență

Societatea Vikon Edil a fost creată în anul 2005. Am debutat cu lucrări de îmbunătățiri funciare și lucrări de terasamente generale și apoi ne-am specializat în lucrări de infrastructură edilitară, lucrări hidrotehnice, de hidro-ameliorație și lucrări de infrastructură rutieră. Am acumulat experiență și capital iar seriozitatea, profesionalismul și o anumită cultură a cilentului, ne-au ajutat în demersul nostru de a ne diversifica experiențele profesionale și de a dezvolta astfel noi activități.

Din anul 2014, Vikon Edil are și o sucursală în Republica Moldova. Conștientizând rolul pe care l-ar avea expertiza noastră, ne-am alăturat unor antreprize internaționale cu o imensă reputație. Astfel, am contribuit la lucrări de irigații și de hidro-ameliorație cu impact major în emanciparea și dezvoltarea comunităților din vechiul spațiu ex-sovietic. Tocmai de aceea, tratăm cu maximă seriozitate misiunile primite și ne implicăm activ în realizarea lucrărilor de civilizare urbană, de irigații , inclusiv în realizarea de rețele de distribuție a apei și a sistemelor de canalizare integrate.

Execuție de calitate confirmată

Investim în oameni, utilaje și echipamente specifice, contemporane. Astfel, am construit o echipă de specialiști în domeniul lucrărilor edilitare în formarea cărora investim constant pentru a putea fi mereu pregătiți în asimilarea noilor tehnologii și metodologii de execuție. Recrutăm oameni talentați și calificați oferindu-le un mediu în care să se dezvolte și să evolueze profesional. Ne-am creat un scop în a recreea idealuri comune .

Experiența, perseverența, profesionalismul și dotările tehnice actuale sunt o parte din aliații noștri în implementarea și finalizarea cu succes a lucrărilor. Totodată, preocuparea față de mediu este mereu parte din strategia noastră de a proteja mediul prin excelență în execuția infrastructurilor edilitare, rutiere și energetice.

Realizăm lucrări de apă și canal (alimentare, distribuție, colectare, stocare, descărcare controlată prin monitorizare, pre-epurare ape reziduale), lucrări hidrotehnice și lucrări de infrastructură rutieră în conformitate cu toate normele tehnice în vigoare. Le predăm la timp și respectăm toate cerințele beneficiarilor, indiferent de complexitate. Ne angajăm în lucrări în care gradul de dificultate este direct proporțional cu un nivel înalt de calitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.