Lucrări de infrastructură rutieră

Terasamente și profilări

Cu utilaje adecvate lucrărilor de terasamente și un personal calificat răspundem promt solicitărilor pentru execuția amenajărilor de infrastructură rutieră. Cei peste 15 ani de experiență în lucrări de terasamente și recomandările pozitive primite de la clienții noștri ne motivează și ne asigură că suntem pe drumul cel bun.

Astfel, colaborăm eficient cu titulari de proiecte, experți în mediu, autorități pentru protecția mediului și organizații non-guvernamentale pentru conștientizarea și evaluarea corectă a impactului pe care lucrarea de infrastructură rutieră îl vă avea pe termen lung.

Construim cu rigoare drumuri și executăm terasamente generale. Folosim elemente, materiale , structuri și soluții constructive care să asigure un bun management de trafic rutier și feroviar.

Refaceri sistem rutier cu betoane asfaltice

Realizăm lucrări de consolidare, tratament, intreținere și reparații de îmbrăcăminți asfaltice. Toate lucrările de infrastructură rutieră se fac conform caietelor de sarcini și proiectelor aprobate de autoritățile în domeniu.

Experiența, calitatea lucrărilor și materialele folosite sunt motivele pentru care am devenit alegerea celor care au nevoie de servicii de infrastructură rutieră și refacere de sisteme rutiere cu betoane asfaltice.

Nu există lucrare prea mare sau lucrare prea mica. Seriozitatea și profesionalismul nostru sunt egale. Avem forța și curajul, stăpânim cunoașterea și deținem aptitudinile necesare pentru a finaliza în condiții optime de buget și termen lucrările de infrastructură rutieră în care am fost angrenați

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.